Over mij

De mooiste relatie is die met jezelf

Nicole Postma

Persoonlijk Coach

Allereerst: hartelijk welkom!

Mijn naam is Nicole Postma en ik geniet ervan dat ik volop in het leven sta. Met een flinke dosis levenservaring bied ik naast een luisterend oor ook een scherpe blik op zaken. Ik hanteer een directe aanpak en stel prikkelende vragen. Hoewel sommigen dit als confronterend ervaren, heb ik altijd de intentie een diepere, onderliggende laag te bereiken om tot nieuwe inzichten te komen. Ik durf buiten de lijntjes te kleuren en houd me niet aan standaard protocollen, omdat niemand hetzelfde is. Samen kijken we welke begeleiding het best bij jou past en het meest effectief is. Aangezien het verleden onlosmakelijk verbonden is met het hier en nu ga ik daar niet aan voorbij. Echter, altijd met het doel om aan de hand van reflectie te kijken wat dit betekent voor de toekomst. Voor mij betekent dit dat ik het gereedschap aanreik, maar jijzelf het pad naar jouw doel plaveit. Mijn hoop is dat je, als je bij mij naar buiten loopt, het vertrouwen hebt dat je de obstakels die op je pad komen het hoofd kan bieden.


Mijn praktijk

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk, gehuisvest in een boerderij in Langelo (Noord-Drenthe), voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In een ruimte met een prachtig verstrekkend uitzicht op het Drentse landschap, brengen we samen in kaart waar je hulp bij nodig hebt en wat jouw behoeftes zijn. Als het klikt, gaan we samen verder aan de slag.


Opleiding en ervaring

Aangezien ik volgens de mensen in mijn omgeving een talent had hen verder te helpen en ik hier zelf plezier aan beleefde, heb ik in 2009 de opleiding HBO Coaching aan de Hogeschool NCOI gevolgd. Hierna heb ik diverse mensen begeleid bij arbeids-, relatie- en rouwprocessen. Het afgelopen jaar heb ik een interesse ontwikkeld voor Hypnotherapie en Regressie, omdat ik vind dat dit een mooie aanvulling is op het coachingsproces. Daarnaast heb ik een cursus Progressive Mental Alignment gevolgd. Door deze cursus ben ik beter in staat negatieve triggers op te sporen en patronen te doorbreken.